Menu

Blik op Wielen – Bas van Werven & Niels van Roij

theater college

Blik op Wielen – Bas van Werven & Niels van Roij

 

Theater College Blik op Wielen

Twee autogekken, Bas van Werven en Niels van Roij, nemen u vol passie mee in de wondere wereld van auto design. Het college Blik op Wielen is een lust voor het oog en alle andere zintuigen.

Niets anders in de samenleving kleurt onze identiteit zo sterk als de auto. Wat is de kracht van design en hoe gaat de auto-industrie om met haar erfgoed en merk DNA? Wat beweegt het team van designers tot de creatie van een nieuw model en wat is hun weg? In het theatercollege nemen Bas van Werven en Niels van Roij u vol passie mee in de wondere wereld van autodesign.

Autodesign blijkt een landschap vol valse boobytraps, een wereld waar begrippen als mooi en lelijk bijzaak zijn. In het tweede deel van het theatercollege ontwerpt het publiek een eigen auto!

Bas van Werven,
jurist, autogek en radiopresentator. Mede-initiatiefnemer van BNR Nieuwsradio en jarenlang presentator van BNR’s Nationale Autoshow, het eerste autoprogramma op de radio. Van Werven is gefascineerd door het Automobiel en heeft ten aanzien daarvan een nogal eigenzinnige mening… zo moet de Toyota Prius dood.

Niels van Roij,
gepassioneerd spreker en autoriteit op gebied van autodesign, runt zijn onafhankelijke design studio in Londen. Van Roij heeft gewerkt aan de New London Taxi en was betrokken bij projecten met Ford, Volvo, Rolls-Royce en 10 Downing Street. In zijn Londense studio ontwikkelt Niels design strategieën, merk DNA’s, en exclusieve coach-built automobielen.

U kunt uw zakelijk Blik op Wielen event nu boeken via info@nielsvanroij.com

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!