Menu

Coachbuilding

Coachbuilding door Niels van Roij Design

De ontwerpers van Niels van Roij Design combineren traditie en moderniteit bij het ontwerpen van de auto’s voor de toekomst. Daarom is hun werk gericht op het uiten van moderne luxe. Met andere woorden, ons ontwerp-idioom stelt de klant centraal. Het beoogt duidelijke vormen te creëren. Buitengewoon auto-ontwerp dus. We leveren een bijdrage aan het vormgeven van het persoonlijke beeld van elke eigenaar. Voor Niels van Roij Design moet een goed ontwerp bijvoorbeeld niet enkel mooi maar ook intelligent zijn. Het werk van een auto-ontwerper wordt gekenmerkt door een liefde voor innovatie en detail. Er gaan bijvoorbeeld maanden voorbij tussen de eerste ideeën en het model dat uiteindelijk wordt gemaakt. Bovenal werken we gedurende deze maanden samen met u als eigenaar om stapsgewijs het definitieve voertuig te creëren. In een teamproces ontstaat de volgende generatie van een door een coachbuilder gemaakte auto. Gevormd uit aanvankelijk concurrerende ontwerpen. De beste wordt gekozen.

 

Carrosseriebouw op maat

Elke Niels van Roij Design-auto intrigeert met zijn puristische, verleidelijke ontwerp. Ondertussen stelt elke nieuwe coachbuilt auto nieuwe normen. Evenzo maakt iedere auto indruk met zijn perfecte verhoudingen, die de eerste ontwerpschetsen weerspiegelen. Een lange, uitgerekte motorkap. Een compacte cabine. Een breed spoor met uitgesproken wielkasten. Onderscheidende breda schouders. We zullen ervoor zorgen dat uw toekomstige auto een sportief en elegant karakter zal hebben. De laatste auto zal precies de eerste ontwerpschetsen weerspiegelen. Voor u creëren we de juiste balans tussen elegantie en sportiviteit. Met fraaie lijnen. Een nauwkeurig gemodelleerd zijprofiel. Goed auto-ontwerp is een interessant samenspel van licht en schaduw. Door ervaring en vakmanschap kunnen we bijvoorbeeld een extreem gespierde en atletische vorm creëren. Wielen verwerkt in sterke wielkasten. Ze belichamen dynamiek en geven uw coachbuilt voertuig een sportieve uitstraling.

 

Coachbuilder voor uw auto

De combinatie van lange, uitgerekte lijnen. Elegante surfacing. Schone, mooie handgemaakte details. Het geheel is groter dan de som der delen. Een onmiskenbaar sportief en elegant karakter. Denkt u dat de voorkant sportiever kan? Misschien wordt het een naar voren leunende shark nose? Een lange, uitgerekte motorkap met power domes? Platte koplampen met een lage motorkap? Alles is mogelijk. De enige beperking voor het creëren van het sportieve gezicht van uw voertuig is uw verbeelding. Perfect verwerkte materialen. Elke lijn in het interieur van een auto van Niels van Roij Design wordt een fijne ervaring. Een uniek stuurwiel, sportstoelen, met speciale bekleding, waarvan de contouren zorgen voor uitstekende zijdelingse steun. Alles is mogelijk. Coachbuilding door Niels van Roij Design: pure emotie.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Contact us

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!